Управител на комплекс в курорта Слънчев бряг си пълнен басейна от

...
Управител на комплекс в курорта Слънчев бряг си пълнен басейна от
Коментари Харесай

Бизнесмен в Слънчев бряг си пълни басейна от противопожарен кран

Управител на комплекс в курорта " Слънчев бряг "  си пълнен басейна от противопожарен кран. Това излиза наяве от сводката на МВР-Бургас тази заран.

На 22 май към 22.50 ч. в Районно ръководство - Несебър е получено известие за това, че шефът на комплекс, ситуиран в кв. " Чайка "  в Слънчев бряг, цялостни басейна на обекта от противопожарния кран, намиращ се на улицата. Изпратените на място полицейски чиновници установили, че 54- годишният шеф, чрез маркуч с диаметър към 70 мм., пълнел басейна на комплекса от противопожарен кран, ситуиран на северната част пред оградата на постройката. Работата по случая продължава от чиновници на Районно ръководство – Несебър, се показва в известието.

По информация на Клуб Z предприемачът се споделя Севдалин Севдалинов, а комплексът - " Балкан Бриз 2 ".

Образувано е бързо произвеждане, като се чака най-вече до месец да има присъда. Ако нарушителят няма предходни престъпни прояви, евентуално ще бъде осъден с административна глоба – санкция.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР